Gezellige braderie, vrijmarkt en kinderdisco

Terug naar homepagina

Gezellige braderie, vrijmarkt en kinderdisco

Geplaatst op: 02-09-2017

KOLLUM – Op vrijdag 1 september was het weer een gezellige drukte op de braderie in het centrum van Kollum dat jaarlijks veel bezoekers trekt naar het centrum van Kollum. Er was dit jaar weer een vrijmarkt op de Breede reed waar ook grote belangstelling voor was.

Over de gehele braderie in het centrum was er weerveel vertier overal stands ingericht met speelgoed, kleding, bloemen, elektrische apparatuur, gereedschap, boeken, dvd’s enz. Ook waren er levende standbeelden,draaimolen, live muziek . Ook voor een hapje en een drankje en een broodje hamburger kon men terecht. Door het prachtige weer trok de braderie veel bezoekers uit de wijde omgeving van Kollum..

Op de brug op de Voorstraat was voor de allerkleinsten om 17.30 uur kinderdisco voorzien van de leukste kindernummers met Pluto. Onder begeleiding van professioneel team zodat de kinderen de leukste dansmoves gingen maken en vooral veel lol hadden.

096-1-1024x683

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 28 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 28 mei tot en met 31 mei 2018. De start is elke dag om 18.00 uur op het Maartenplein.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum