Feestelijke opening Ontmoeting Kollum

Terug naar homepagina

Feestelijke opening Ontmoeting Kollum

Geplaatst op: 29-09-2018

KOLLUM – Donderdagmiddag 27 september was de officiële opening van ‘De Ontmoeting’ van Raderwerk Kollum (Voorstraat 122). Het openingswoord werd verricht door Joanna Ripping, projectleider Raderwerk Kollum. Daarna volgde de opening door een taart aan te sneden door de kok Mazen.

Deze plek waar je iedere week tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel van harte welkom bent om andere mensen te ontmoeten. Er is een ontzettend mooie nieuwe keuken, van waaruit de mensen van Raderwerk Kollum koffie/thee schenken met wat lekkers. Tijdens de feestelijke opening was er een heerlijke proeverij voor iedereen.

Vanaf het moment van de officiële opening zullen er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je voor maar €2,50 iedere woensdag om 12.00 uur een warme maaltijd komen nuttigen. Om de twee weken is er op donderdag een leuke activiteit tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot slot is er iedere laatste vrijdag van de maand VIP-avond. Een spetterende avond met een leuk thema. De prijzen van de activiteiten worden zo laag mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Kom langs voor meer informatie en bekijk onze activiteiten flyer! Bellen kan ook via 0511-700204 of kijk op Facebook. De ontmoeting wordt vormgegeven door de deelnemers van Raderwerk en de werkgroep Raderwerk Kollum & Buitenpost, gemeente Noordoost-Friesland, Stichting AanZet, Vluchtelingenwerk, Talant en Timpaan Welzijn.

 

IMG_7581-1024x583

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Op 4,5,6,7 en 8 juli 2019 vindt op het Maartensplein te Kollum ’s avonds een uniek spektakel plaats gebaseerd op het zogenaamde Kollumer Oproer uit 1797.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum