Eyso de Wendtstraat is klaar!

Terug naar homepagina

Eyso de Wendtstraat is klaar!

Geplaatst op: 16-12-2017

KOLLUM – Vanaf 3 juli is er hard gewerkt aan het opnieuw inrichten en opknappen van de Eyso de Wendtstraat. Vrijdag 15 december om 16.00 uur werd de straat weer in gebruik genomen. Wethouder Jelle Boerema gaf het startsein voor de feestelijke afsluiting van de reconstructie.

In de periode van 3 juli t/m vrijdag 15 december 2017 zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Eyso de Wendtstraat te Kollum. Het ging om het gedeelte vanaf het Rechthuisplein tot aan de kruising met de Joh. Bogermanstraat. Van het genoemde gedeelte is de beschoeiing vervangen langs de Trekvaart. De asfalt verharding is verwijderd en hiervoor is bestrating teruggekomen.

Ook de riolering is vervangen en daarbij is het hemelwater afgekoppeld van het vuilwaterriool. Het regenwater gaat nu rechtstreeks naar de naastgelegen Trekvaart. De totale kosten voor het aanpakken van de Eyso de Wendtstraat bedroegen €400.000,-

Eyso-de-Wendtstraat.-10-1024x576

© Foto: Sijmen Zandberg / rtvnof.nl

AGENDA

Woensdag 25 April

De Kollumer Katdagen

Van woensdag 25 april 2018 tot en met zondag 29 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum