De ondernemers van Kollum vieren pasen!

Terug naar homepagina

De ondernemers van Kollum vieren pasen!

Geplaatst op: 17-03-2015

pasen

Voor de kinderen:
Voor de kinderen is er een heuse paasoptocht georganiseerd! Alle kinderen kunnen zich zaterdag 4 april om 13.45u verzamelen bij de Colle. De stoet zal worden begeleid door echte paashaastrommelaars en zal om 14.00u vertrekken richting de Voorstraat waar op het eind alle kinderen paaseitjes kunnen zoeken met 1 gouden ei..

Voor iedereen in Kollum en omstreken:
hebben we een ander soort zoektocht georganiseerd. We zullen ergens in Kollum 3 grote gouden eieren verstoppen welke goed zijn voor een boodschappentas t.w.v. €50, €30, en €25. Vanaf maandag 30 maart zullen er elke dag t/m vrijdag 3 april 3 tips (voor de verschillende eieren) op de facebookpagina van de H.I.M.verschijnen.(beleefkollum) De gelukkige vinders van de gouden eieren kunnen hun prijs zaterdag 4 april om 16.00u ophalen bij de Jumbo in Kollum.

poster pasen HIM

AGENDA

Vrijdag 24 Augustus

Wet ‘n Wild

Wat gaat de tijd toch snel! Nog even en dan breken de drie dagen Kollum Wet ‘n Wild weer aan! 24, 25 en 26 augustus 2018 maken we er met z’n allen weer een groot feest van!

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum