Buitengewoon Mooi starter van het jaar 2017

Terug naar homepagina

Buitengewoon Mooi starter van het jaar 2017

Geplaatst op: 20-01-2018

DE WESTEREEN/KOLLUM – Vrijdagavond tijdens de live televisie-uitzending vanuit Partycentrum Old Dutch werd Buitengewoon Mooi uitgeroepen tot ‘Starter van het jaar 2017’. Deze Lifestyle winkel van Tineke Kuipers- van Zwieten opende in maart 2016 haar deuren in Kollum. Lifestyle is alles wat met het dagelijks leven te maken heeft, daardoor is de keuze erg ruim bij Buitengewoon Mooi. De producten die worden verkocht komen allemaal uit eigen regio. Helemaal verbaast nam Tineke Kuipers- van Zwieten de prijs in ontvangst. ,,Dit is echt wauw! Ik was zo onder de indruk van de verkiezing en dacht het wordt niks! Maar ik heb hem wel!”

In de winkel van Tineke worden kledingmerken verkocht die duurzaamheid waarborgen. Chocolade wordt handgemaakt van fairtrade ingrediënten. Particulieren worden geholpen met woninginrichting en kleur- en interieuradvies. Voor mensen met een handicap kunnen er koopavonden op afspraak worden gemaakt. In de bedrijvenwereld wordt gedaan aan kantoorbeplanting en er worden kleur plannen gemaakt voor scholen.

In de categorie ‘Starter van het jaar’ van de RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing 2017 worden beginnende ondernemers die opvallen in de regio beloont. Deze ondernemers hebben maximaal drie jaar geleden hun bedrijf gestart. Ze zijn een aanwinst voor de regio Noordoost Fryslân en verdienen daar waardering voor.

26840599_542161169482896_8385640405645760566_o

© Bron: rtvnof.nl

AGENDA

Vanaf 1 januari 2019 gaat de gemeente Kollumerland c.a. samen met de gemeenten Dongeradeel en Ferwerderadiel. Hiermee ontstaat de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Daarom neemt de gemeente Kollumerland c.a. afscheid van haar inwoners met een scala aan activiteiten.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum