Dierenspeciaalzaak Numan

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Voorstraat 94
9291 CM Kollum


Tel: 0511-454001


info@dierenspeciaalzaaknuman.nl
www.dierenspeciaalzaaknuman.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Sinds 1997 is Dierenspeciaalzaak Numan gevestigd in Kollum. U kunt hier terecht voor dierbenodigdheden, hengelsport, sleutelservice en verhuur van vis/toerboten, waterfietsen en kano/kayak’s.

In onze winkel vindt u een ruime keuze in hengelsport artikelen. Voor elke visser wat wils, of u nu gewoon even aan de waterkant wil zitten, of er met een boot op uit wilt. Voor de jeugd hebben wij leuke telescoop hengels met een compleet tuigje, of een simpele werphengel. Zoekt u een iets professioneler hengel, wij hebben het en u krijgt altijd een goed advies. Kunstaas, pluggen, twisters, boillies, lokvoer, haakjes, lood en nog veel meer altijd op voorraad. Maden zijn altijd aanwezig en ook voor wormen of andere aassoorten, zoals spiering en sardines kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u ook de vispas kopen. Wij hebben natuurlijk ook de jeugdvispas en weekvergunningen.

Ons paradepaardje is toch wel de “aquariumkelder”. In de kelder van “Het Oude Rechthuis” (ons authentieke pand) is onze aquariumkelder gevestigd, hier vind u tevens de oude gevangeniscellen, deze zijn gerenoveerd en in ere hersteld. Met 120 aquaria zijn wij 1 van de grootste van Fryslân. Neem gerust een kijkje, het is zeker de moeite waard!

AGENDA

Vrijdag 24 April

De Kollumer Katdagen

Van vrijdag 24 april 2020 tot en met maandag 27 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud!

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum