Buitengewoon Mooi

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Mr Andreastraat 1
9291 MA Kollum

Tel: tel. 0511-760077


info@buitengewoon-mooi.nl
www.buitengewoon-mooi.nl

Openingstijden

Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Buitengewoon Mooi is dé lifestyle winkel met woonaccessoires en cadeau’s van Kollum en omgeving. Wij hebben een collectie gericht op een breed publiek en verkopen leuke dingen voor in en om het huis. Mooi voor je zelf, of om weg te geven!

In onze hippe en trendy winkel verkopen we onder andere de merken: Dacaya,Trezz, Joy de la luz, Be Pure Home, Weleda, Chocoladedroom, Losse thee van de theefabriek Houwerzijl, Mees&Co, Roosenstein Wolke, L.O.E.S. van Studio Anneloes, Red Button, Helena Hart en Zusss. Een collectie gericht op een breed publiek.

De tassen en producten van Zusss zijn een musthave! Ook hebben we een stoere collectie van trezz, echte leren armbanden, kettingen en riemen van een super mooie kwaliteit. Echte Soxs, de hippe geitenwollen sokken, zijn ook bij ons te verkrijgen. Verder volop horloges, sjaals, portemonnees en meer… Ook voor de wellness verzorging bieden wij u een assortiment van Weleda. Een natuurlijk product geschikt voor ieder huidtype.

Ook meubels vindt u terug in onze winkel. Naast stoelen en ‘klep’ banken van BePure leveren wij binnen- en buiten meubelen op maat van steiger- en eikenhout. U vindt in onze winkel diverse klein meubelen. Alles nieuw of vintage, met bijpassende kussens, plaids en accessoires.

Verder hebben wij Giclée’s, prachtige schilderijen van diverse kunstenaars.

Wij zijn niet alleen een betaalbare woonwinkel maar je kunt ook bij ons terecht voor de lekkerste thee, bonbons, en in het voorjaar en zomer zelfs ijs. Grieks yoghurt softijs, een gezonde sensatie, die je echt geproefd moet hebben. De meeste producten worden ambachtelijk gemaakt en komen uit de regio Friesland-Groningen.

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum