AHEAD Accountants

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Halbe Bosgraaf
Douwe Venema

Voorstraat 70
9291 CL Kollum


Tel: 085 - 27 33 200
Fax: 085 - 27 33 201

info@ahead.nl
www.ahead.nl

Openingstijden

Elke werkdag van
08:30 tot 17:00

Vanuit een 300-jaar oud monumentaal pand in het centrum van Kollum helpt AHEAD bedrijven en ZZP’ers op financieel en administratief gebied. “Je stapt bij ons zonder afspraak binnen. Voor advies kan je gewoon bellen zonder dat de meter meteen tikt en processen zijn zodanig geautomatiseerd dat het als ondernemer zo makkelijk mogelijk is gemaakt door slimme online oplossingen. Hierdoor gaat alles snel, digitaal en eenvoudig.”

De meeste ondernemers willen gewoon hun werk doen. Boekhouding, salarisadministratie, btw-aangifte en dergelijke zijn niet ieders favoriete klus. Uitbesteden is een uitkomst en voordeliger dan men vaak denkt. Bovendien geven we advies hoe je op basis van de cijfers in de toekomst kan handelen. Is investeren verstandig, of loont het om personeel aan te nemen? Vooruit kijken, dat is waar AHEAD voor staat.

Het scheelt veel tijd en dus geld
Bij AHEAD kun je als ondernemer online je boekhouding doen. Meestal voert de ondernemer de boekingen zelf in. Het systeem is eenvoudig. Met een paar gegevens en wat klikken op de knop gaat de rest automatisch. Bovendien kun je het systeem koppelen aan je webshop. Verder zijn er automatische koppelingen met de Belastingdienst voor de btw-aangifte en met de banken. 

AHEAD werkt veel met vaste scherpe prijsafspraken. Dan weet de ondernemer vooraf precies waar hij aan toe is en komt hij achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Weten wat AHEAD voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of loop even binnen.

AGENDA

Woensdag 25 April

De Kollumer Katdagen

Van woensdag 25 april 2018 tot en met zondag 29 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum