Wie verdiend een lekker ontbijt op Moederdag?

Terug naar homepagina

Wie verdiend een lekker ontbijt op Moederdag?

Zaterdag 08 Mei

KOLLUM – Moederdag staat weer voor de deur! Reden genoeg voor ondernemersvereniging HIM uit Kollum om de traditionele Moederdag actie te herhalen. Ook dit jaar ontvang je bij elke aankoop van één van onze Him winkeliers een speciale Moederdag bon. Vul deze bon volledig in en lever hem in op zaterdag 08 mei 2021 tussen 09.00 en 17.00 uur in de speciale brievenbus op de brug van de Voorstraat.

De trekking vindt plaats op zaterdagavond 08 mei, en zondagmorgen 09 mei (Moederdag) gaan de HIM bestuursleden, de Moederdag ontbijten thuis bezorgen! Wie wil jij verrassen met een heerlijk en rijk gevuld ontbijt?

(De bonnen zijn per 1 mei 2021 bij de deelnemende winkels verkrijgbaar)

20210412 moederdagactie

AGENDA

Moederdag staat weer voor de deur! Reden genoeg voor ondernemersvereniging HIM uit Kollum om de traditionele Moederdag actie te herhalen. Wie wil jij verrassen met een heerlijk en rijk gevuld ontbijt?

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum