Vrolijke voorjaarsdag in de Maartenskerk

Terug naar homepagina

Vrolijke voorjaarsdag in de Maartenskerk

Zaterdag 17 Maart

KOLLUM – Samen Sterk voor de kerk, organiseert op 17 maart 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in de Maartenskerk te Kollum een ‘vrolijke voorjaarsdag’ voor het hele gezin. U kunt een lente bloemstukje kopen of maken.

Verder is er een workshop egeltje maken van een boek en kunnen meisjes hun haar laten invlechten. U kunt een rollade winnen door het gewicht te raden. Ook is er verkoop van (2e hands) kinderspeelgoed en een boekentafel. Bij het rad van avontuur zijn weer leuke prijsjes te winnen.

De koffie met cake staat weer klaar en ook is er het lunch café met soep en broodjes. Muzikale opluistering is door Vredoza en de fam. Hoekstra. Kortom een gezellige vrolijke voorjaarsdag voor hele gezin.

039-1-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Samen Sterk voor de kerk, organiseert op 17 maart 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in de Maartenskerk te Kollum een ‘vrolijke voorjaarsdag’ voor het hele gezin.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum