It Gelok fan Fryslân

Terug naar homepagina

It Gelok fan Fryslân

Zaterdag 24 Oktober

KOLLUM – Op 24 en 25 oktober komt “It gelok fan Fryslân” naar Kollum! Een avontuurlijke theatrale audio-wandeltocht die alle zintuigen opent en je laat voelen waar je allemaal gelukkig van kunt worden! Aan de hand van een speciaal voor deze wandeltocht geschreven geluksgedicht maken we een theatrale audio-wandeltocht. Voor de inwoners van Kollum, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.

24 en 25 oktober: Kollum

Zo werkt het
De audio-bestanden die je nodig hebt voor de wandeltocht zijn te beluisteren via een app die geschikt is voor zowel Iphone als Android toestellen. Informatie over waar en hoe de app te downloaden is krijg je van ons als je kaarten hebt gereserveerd. Je moet zelf zorgen voor:

– een mobiele telefoon waarop je de app kunt downloaden
– een koptelefoon of oortjes

Lukt het je niet om de app te downloaden dan kunnen we je daar voor de start van de tocht nog bij helpen. Ook hebben wij een paar koptelefoons te leen voor het geval je die zelf niet hebt.

Je loopt de tocht individueel. Om de twee minuten start de volgende deelnemer. Kom je met z’n tweeën of meer, koop dan kaarten voor dezelfde starttijd. Je loopt dan nog steeds individueel maar wel vlak voor- of na-elkaar

* Start vanaf 13.00 uur
* Per startgroep zijn er maximaal 10 deelnemers
* Laatste startmogelijkheid: 16.00 uur
* Reserveren is noodzakelijk. Reserveer kaarten voor een starttijd naar keuze
* De wandeling duurt ongeveer een uur. Met instructie vooraf en napraten achteraf ben je ongeveer 1,5 uur onderweg.
* Er zijn geen toiletten, zowel niet bij start en finish als onderweg
* Entreeprijzen: € 15 (regulier), € 13,50 (Freonen), € 10 (12 t/m 18 jr)

 
It gelok fan Fryslân is een vierjarig project van Tryater van theatermakers Aukje Schaafsma en Karel Hermans: ze onderzoeken hoe het kan dat Fryslân de gelukkigste provincie van Nederland is. Elk jaar duiken we op in andere plaats en in een andere vorm. Elke keer spelen de inwoners van Friesland een belangrijke rol. Dit eerste deel vormt de aftrap van het vierjarige project en is tegelijk het eerste project onder de artistiek leider Tatiana Pratley.

Beeld-voor-website-2000x1187

AGENDA

Zaterdag 24 Oktober

It Gelok fan Fryslân

Op 24 en 25 oktober komt "It gelok fan Fryslân" naar Kollum! Een avontuurlijke theatrale audio-wandeltocht die alle zintuigen opent en je laat voelen waar je allemaal gelukkig van kunt worden! Aan de hand van een speciaal voor deze wandeltocht geschreven geluksgedicht maken we een theatrale audio-wandeltocht. Voor de inwoners van Kollum, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum