Decemberactie in Kollum

Terug naar homepagina

Decemberactie in Kollum

Maandag 24 December

KOLLUM – Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

In de maand december ontvangen alle betalende klanten bij de HIM leden een bon. Vul deze volledig in en doe deze bon in de speciale brievenbus op de brug op de Voorstraat. De brievenbus staat er elke dag in december tijdens de openingsuren van de winkels.

De prijsuitreiking is op maandag 24 december. Er zijn grote prijzen te winnen zoals een complete vliegreis naar Londen. Maar er is meer zoals een nieuwe fiets, flatscreen TV, Makita boormachine, kinder traptrekker, Philips Airfryer en nog vele andere mooie prijzen. HIM Kollum… daar zit wat in!!

decembercatie Kollum

 

AGENDA

Vanaf 1 januari 2019 gaat de gemeente Kollumerland c.a. samen met de gemeenten Dongeradeel en Ferwerderadiel. Hiermee ontstaat de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Daarom neemt de gemeente Kollumerland c.a. afscheid van haar inwoners met een scala aan activiteiten.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum