December Prijzenactie in Kollum

Terug naar homepagina

December Prijzenactie in Kollum

Dinsdag 01 December

KOLLUM – Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers. In de maand december ontvangen alle betalende klanten bij de HIM leden een bon. Vul deze volledig in en doe deze bon in de speciale brievenbus op de brug op de Voorstraat. De brievenbus staat er elke dag in december tijdens de openingsuren van de winkels. Er zijn grote prijzen te winnen met als hoofdprijs een waardebon van  maar liefst € 750,- . Dit bedrag is alleen te besteden bij de HIM aangesloten winkels. Tweede prijs is een fiets en verder nog 45 schitterende prijzen. De prijsuitreiking is in de eerste week van januari 2021. 

HIM Kollum… daar komt wat uit!

Tot grote spijt en teleurstelling is er dit jaar geen traditionele Lampion optocht en geen Sinterklaas intocht. Met de huidige corona regels kunnen we geen passende vergunning krijgen (landelijk beleid) en is het praktisch onmogelijk binnen de regels dit verantwoord te organiseren.

decembercatie Kollum 2020

AGENDA

Dinsdag 01 December

December Prijzenactie in Kollum

De hele maand december prijzen actie in Kollum. Bij elke HIM lid winkelier ontvangt u bij aankoop bonnen waarop u naam en adres kunt zetten. De eerste prijs is een waardebon van € 750,- . Dit bedrag is alleen te besteden bij de HIM aangesloten winkels.

December actie 2020

December actie 2020

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum