Avondvierdaagse Kollum

Terug naar homepagina

Avondvierdaagse Kollum

Maandag 20 Mei

KOLLUM – Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur. Voor de laatste keer is de start dagelijks bij de oude Colle bij het Maartenplein.

De organisatie ligt in handen van de Prins Bernhardschool in samenwerking met vereniging Plaatselijk Belang Kollum. Dit jaar zijn er nieuwe routes uitgestippeld voor zowel de 5 als de 10 kilometer. Alle Kollumer basisschoolkinderen, begeleiding en cliënten van Talant zijn weer van harte welkom om deel te nemen.

Donderdag 23 mei is de grote finale dag met voor alle deelnemers een feestelijk onthaal bij binnenkomst. De muzikale omlijsting is voor brassband Wilhelmina. Ook krijgen alle kinderen weer een heerlijk ijsje bij de Pruttelpot. De organisatie hoopt op mooi wandelweer en veel deelnemers.

Avond 4 Daagse (4)

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

 

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum